De PowerCube

De PowerCube is de kleinste multifunctionele stroomverdeler ter wereld. Met de PowerCube heeft u meerdere stopcontacten en USB poorten in één kleine stekkerdoos. Door de unieke kubusvorm kunnen stekkers elkaar niet overlappen. Deze verdeelstekker maakt het mogelijk om elke stekker of adapter aan te sluiten zonder dat deze elkaar in de weg zitten.

Stekkerdoos ontwerp

Deze stekkerdoos komt in verschillende kleuren. Het ontwerp van de PowerCube is innovatief en stijlvol. Nergens vindt u zoveel stopcontacten en USB opladers in een kleine stekkerdoos als deze. De PowerCubes worden in mooi ontworpen, milieuvriendelijke en her-sluitbare verpakkingen geleverd.
Een PowerCube Extended heeft 4 of 5 stopcontacten met een verlengsnoer van 1,5 meter. Deze twee modellen worden inclusief een docking station geleverd zodat u deze overal, horizontaal of verticaal, kunt gebruiken. De USB laders op deze stroomverdeler laden razendsnel uw apparaten op. Doordat de USB laders 2.1 A. output hebben, laadt de PowerCube een apparaat vele malen sneller op dan via uw computer of laptop.
De PowerCube Extended Remote kan door middel van een druk op de PowerCube of door een druk of trap op de batterij- en draadloze afstandsbediening worden AAN en UIT gezet op een afstand tot wel 25 meter.

Verdeelstekker op reis

De PowerCube Rewirable of PowerCube Rewirable DUO-USB is in combinatie met Travel Plugs ideaal om als reisstekker te gebruiken. Waar je ook bent, deze stekkerdoos is overal te gebruiken als verdeelstekker of USB oplader. Een reisstekker met USB adapter en meerdere stroompunten die in combinatie met een IEC snoer het hele jaar door, dus ook op uw werkplek, als verlengsnoer te gebruiken is.

Powercube voor “Power-branding”

De PowerCube stroomverdelers zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken zodat uw bedrijfsnaam het gehele jaar door voor reclame op het kantoor zorgt. Logo’s kunnen zowel op de schuine bovenzijde als op de USB zijde worden bedrukt. Hierdoor is de PowerCube een ideaal product om te geven als relatiegeschenk.
Wanneer de PowerCubes met bedrijfsreclame in grotere oplages worden afgenomen kunnen, zelfs de binnen- behuizingen, in verschillende kleuren worden geleverd. U krijgt dan een leuke en originele gadget die voor Power Branding zorgt. Met dit relatiegeschenk garanderen wij dan ook vele positieve reacties.